Τι είναι τα Ομαδικά Δώρα και πώς μπορώ να μετατρέψω ένα δώρο από τη Λίστα μου σε ομαδικό;

Οποιοδήποτε δώρο είναι χρηματικής αξίας μεγαλύτερης των 200€, τότε μετατρέπεται αυτομάτως σε ομαδικό, έτσι ώστε πολλαπλοί καλεσμένοι σας να μπορούν να συνεισφέρουν στην αγορά του δώρου, με το ποσό που επιθυμεί ο καθένας.

Οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να συνεισφέρουν στα ομαδικά σας δώρα με τον ίδιο τρόπο που θα αγόραζαν οποιοδήποτε δώρο από τη λίστα σας, ολοκληρώνοντας την αγορά τους με την τραπεζική τους κάρτα (checkout).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη των συνεισφορών των καλεσμένων σας στα ομαδικά δώρα στη σελίδα της λίστας σας όπως και στη σελίδα «Παρακολούθηση Δώρων» του προφίλ σας. Μόλις ένα ομαδικό δώρο χρηματοδοτηθεί στο 100%, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επιλέξετε να σταλεί στη διεύθυνση σας ή να το αλλάξετε. Εάν ένα ομαδικό δώρο δεν χρηματοδοτηθεί στο 100%, μπορείτε είτε να προχωρήσετε εσείς στην ολοκλήρωση της αγοράς του, με τη συμπλήρωση του υπολοιπόμενου ποσού, είτε να επιλέξετε «Αλλαγή Δώρου» στη σελίδα «Παρακολούθηση Δώρων» του προφίλ σας, για να λάβετε το ποσό που δόθηκε από τους καλεσμένους σας για το συγκεκριμένο δώρο ως Κουπόνι Cordella, για εξαργύρωση στο site μας.