Εισαγωγή

Ο Cordella δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας της. Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου, ώστε να καταλάβετε πώς χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε. Οι αναφορές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου: στην «Ιστοσελίδα» αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.cordella.gr, στο «εμείς», «εμάς», «μας» αφορούν την επιχείρηση ΠΛΑΚΑ Π. ΜΙΧΑΕΛΑ (ΑΦΜ 073854330) και τον διακριτικό τίτλο «CORDELLA», εφεξής η «Εταιρεία» ή «Cordella». Αυτή η πολιτική απορρήτου καλύπτει μόνο τις επεξεργασίες που λαμβάνουν χώρα με την συλλογή δεδομένων μέσω της ως άνω ιστοσελίδας. Άλλες ιστοσελίδες που είναι προσβάσιμες μέσω συνδέσμων στην ιστοσελίδα μας δεν καλύπτονται από αυτήν την πολιτική. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την παρούσα πολιτική παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο www.cordella.gr/contact.

Συλλογή και χρήση δεδομένων

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να συλλέγει τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

(α) Δεδομένα που μας παρέχετε για την εξυπηρέτηση και διαχείριση του αιτήματός της εγγραφής σας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, του www.cordella.gr όπως ενδεικτικά ακολουθούν: Ονοματεπώνυμο, φύλλο, email, αριθμός τηλεφώνου, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μέσω των παραπάνω φορμών για τη διαχείριση του αιτήματός σας.

(β) Δεδομένα που αφορούν την χρήση των υπηρεσιών της Cordella όπως αγορές προϊόντων και υπηρεσιών, στοιχεία πληρωμών, στοιχεία αποστολής προϊόντων και υπηρεσιών και υλικό και πληροφορίες που μεταφορτώνει ο χρήστης στην Cordella στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών.

(γ) Στοιχεία επικοινωνίας σας με σκοπό την αποστολή ενημερώσεων που αφορούν αλλαγές, νέα ή προσφορές της Cordella και για τη διεξαγωγή ερευνών ικανοποίησης.

(δ) Δεδομένα που προκύπτουν από τη χρήση των συντομεύσεων προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram, Pinterest και YouΤube. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις συντομεύσεις αυτές για να συστήσετε τα προϊόντα μας στους φίλους σας.

(ε) Δεδομένα που προκύπτουν από τη πλοήγησή σας στις ιστοσελίδες. Οι πληροφορίες αυτές διαβιβάζονται σε ψευδώνυμη μορφή στην εταιρία Google, μέσω της οποίας πραγματοποιείται ανάλυση με σκοπό την βελτίωση των ιστοσελίδων μας. Σημειώνουμε ότι ως ψευδώνυμα δεδομένα εννοούμε τα δεδομένα, τα οποία δεν μπορούν πλέον να αποδοθούν σε συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο χωρίς την χρήση συμπληρωματικών πληροφοριών σας.

(στ) Δεδομένα που μας παρέχετε για τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς μέσα στη σελίδα www.cordella.gr, όπως ενδεικτικά ακολουθούν (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό ή σταθερό αριθμό), Email, Πόλη, TK, κλπ).

Τα συλλεγόμενα δεδομένα δύναται να χρησιμοποιούνται για τους ακόλουθους σκοπούς:

(α) την παροχή των υπηρεσιών της Cordella προς τους χρήστες, σύμφωνα με τους όρους χρήσης των υπηρεσιών αυτών,

(β) τη διαχείριση ιστοσελίδας και των εφαρμογών και λειτουργιών της,

(γ) την εξατομίκευση για τον χρήστη της ιστοσελίδας και των εφαρμογών της,

(δ) εφόσον παρασχεθεί η συγκατάθεση του χρήστη, την αποστολή σε αυτόν ενημερώσεων, ειδοποιήσεων, προωθητικού υλικού και εν γένει νέων για τις δράσεις της Cordella. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο χρήστης θα έχει οποτεδήποτε την δυνατότητα να ενημερώσει την ιστοσελίδα ότι δεν επιθυμεί πλέον να λαμβάνει τέτοιες ενημερώσεις.

(ε) την διαχείριση από την Cordella ερωτημάτων και επικοινωνιών που προέρχονται από, ή αναφέρονται στους χρήστες της ιστοσελίδας ή εφαρμογών της, καθώς και την διατήρηση της ιστοσελίδας καθώς και των εφαρμογών ασφαλείας.

(στ) Τέλος, δεδομένα που συλλέγονται κατά τα ως άνω ενδέχεται να τύχουν επεξεργασίας για σκοπούς στατιστικής, ερμηνείας επισκεψιμότητας, προέλευσης επισκεπτών και προτιμήσεων κοινού κ.ο.κ. Τέτοια επεξεργασία γίνεται μόνο σε αποπροσωποποιημένη βάση, στατιστικής φύσης, κατά τρόπο που να μην είναι πλέον με κανένα τρόπο δυνατή η αναγωγή οποιασδήποτε τέτοιας πληροφορίας σε συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο.

Νομική βάση της επεξεργασίας

Η Cordella επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα κατά κανόνα κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας και στη βάση της συγκατάθεσής σας. Εφόσον η συγκατάθεσή σας αυτή ανακληθεί, όποια τέτοια επεξεργασία θα παύσει. Περαιτέρω, επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορεί να λαμβάνει χώρα για σκοπούς εκτέλεσης των παρεχόμενων από την Cordella υπηρεσιών, σύμφωνα με τους όρους χρήσης τους και εξυπηρέτησης εννόμων συμφερόντων της εταιρείας μας.

Σημειώνεται ότι κατ’ εξαίρεση, από το γεγονός της πλοήγησής σας στην ιστοσελίδα συλλέγονται και δεδομένα που είναι απαραίτητα για την διαχείριση και λειτουργία της ιστοσελίδας μας, την ασφάλειά της, καθώς και για την προσωποποίησή της σε σχέση με τον χρήστη. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την συλλογή και επεξεργασία αυτή. Μέσω των ρυθμίσεων απορρήτου του περιηγητή σας είναι δυνατόν να μπορείτε να προσαρμόσετε αυτή την συλλογή και επεξεργασία.

Αποδέκτες δεδομένων

Η Cordella δεν κοινοποιεί με κανέναν τρόπο τα δεδομένα σας και δεν πρόκειται να μεταβιβάσει ή να διαθέσει με οποιονδήποτε τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες σε τρίτους, χωρίς νόμιμη βάση και χωρίς την πρότερη ενημέρωση σας, πλην των περιπτώσεων που αναφέρονται στην παρούσα.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών / επισκεπτών είναι δυνατόν να διαβιβάζονται σε τρίτες εταιρείες (εκτελούσες την επεξεργασία), οι οποίες παρέχουν στην Cordella υπηρεσίες επικοινωνίας και ενεργούν για λογαριασμό μας ή υπηρεσίες υποστήριξης της ιστοσελίδας μας. Περαιτέρω, τμήμα των δεδομένων μπορεί να κοινοποιούνται σε τρίτους παρόχους φορολογικών, λογιστικών ή νομικών υπηρεσιών για σκοπούς συμμόρφωσής μας με νόμιμες υποχρεώσεις ή σε πιστωτικά ιδρύματα για σκοπούς εκτέλεσης πληρωμών. Οι ακριβείς αποδέκτες των δεδομένων δεν μπορούν να προσδιοριστούν εκ των προτέρων. Σε κάθε περίπτωση, οι εν λόγω συνεργάτες θα λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων με την Εταιρεία μας και επεξεργάζονται τα δεδομένα μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας. Φροντίζουμε πάντοτε και ελέγχουμε τους συνεργάτες μας ώστε να λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων με την Εταιρεία μας κατά τη σχετική επεξεργασία η οποία δύναται να υλοποιηθεί μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας.

Η Cordella μπορεί να κοινοποιεί τέτοια δεδομένα στις δημόσιες αρχές, στα πλαίσια συμμόρφωσης σε νομικές υποχρεώσεις. Επίσης, ενδέχεται η εταιρεία να αναγκαστεί να κοινοποιήσει δεδομένα σας κατά δεσμευτική εντολή δημοσίων αρχών ή διωκτικών αρχών ή σε συμμόρφωση με δικαστική απόφαση ή ισοδύναμης δεσμευτικότητας πράξη.

Χρόνος διατήρησης

Τα δεδομένα τηρούνται για όσο χρόνο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού της επεξεργασίας και σε κάθε περίπτωση για χρονικό διάστημα κατ’ ανώτατο πέντε (5) ετών, εκτός αν επιβάλλεται διαφορετικός χρόνος τήρησης από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Τα δεδομένα που αφορούν ερωτήσεις και επικοινωνίες σας θα διατηρούνται για όσο καιρό είναι απαραίτητο για την διεκπεραίωση των αιτημάτων σας και πάντως όχι περισσότερο από ένα (1) έτος.

Τα δεδομένα που αφορούν την εγγραφή σας σε κάποιο newsletter θα διατηρούνται μέχρι να λάβουμε αίτημα απενεργοποίησης της εγγραφής σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε για τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς διατηρούνται μέχρι 1 μήνα μετά το πέρας της διαδικασίας διεξαγωγής του διαγωνισμού, ανακοίνωσης των νικητών και απόδοσης των δώρων στους νικητές.

Τέλος, δεδομένα που είναι ενσωματωμένα σε νόμιμα παραστατικά ή δεδομένα των οποίων η τήρηση επιβάλλεται για σκοπούς συμμόρφωσης σε νομικές υποχρεώσεις (π.χ. φορολογικές κ.α.) θα διατηρούνται κατ’ ανώτατο για είκοσι (20) έτη.

Ειδικότερη ενημέρωση για την χρήση Cookies και την επεξεργασία με αυτοματοποιημένα μέσα

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστότοπους που επισκέπτεστε. Χρησιμοποιούνται ευρέως για να κάνουν τους ιστότοπους λειτουργικούς ή να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, καθώς και να παρέχουν πληροφορίες στους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας. Μας επιτρέπουν να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης και έχουμε τρόπο για να κατανοήσουμε πώς τα χρησιμοποιείτε. Ορισμένα cookies έχουν ήδη οριστεί. Μπορείτε να διαγράψετε και να αποκλείσετε τα cookies, αλλά τμήματα της ιστοσελίδας μας δεν θα λειτουργούν χωρίς αυτά. Με την χρήση της ιστοσελίδας μας αποδέχεστε την χρήση των cookies αυτών.

Χρήση των cookies

Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας, καθώς είναι πιο εύκολο για εσάς να συνδεθείτε και να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας κατά την διάρκεια μελλοντικών επισκέψεων. Επίσης, μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε την κίνηση της ιστοσελίδας μας, να ενισχύσουμε την λειτουργικότητα και να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας για εσάς. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας να απορρίπτει τα cookies, αλλά αν το κάνετε αυτό μπορεί να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε ορισμένες δυνατότητες της ιστοσελίδας μας.

Τύποι cookies που χρησιμοποιούμε

Όπως και οι περισσότερες μεγάλες ιστοσελίδες, η ιστοσελίδα www.cordella.gr χρησιμοποιεί session cookies και μόνιμα cookies. Ούτε τα session cookies ούτε τα μόνιμα cookies συλλέγουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες.

Session cookies

Χρησιμοποιούμε τα session cookies, που διαρκούν μόνο για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα και διαγράφονται όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτά απλά μας επιτρέπουν να διακρίνουμε ότι το ίδιο πρόσωπο κινείται από σελίδα σε σελίδα.

Μόνιμα cookies

Χρησιμοποιούμε ορισμένα μόνιμα cookies. Αυτά παραμένουν στον υπολογιστή σας, αφού έχετε επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας, που σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μας μπορεί να θυμηθεί τις ρυθμίσεις σας όταν την ξαναεπισκεφθείτε. Για παράδειγμα «θυμάται» μερικές από τις αναζητήσεις που έχετε κάνει στην ιστοσελίδα μας. Σε αυτήν την περίπτωση ένα μόνιμο cookie παραμένει στον υπολογιστή σας ώστε να μην χρειάζεται να ρωτηθείτε ξάνα όταν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Τα μόνιμα cookies διαρκούν για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, εκτός αν διαγραφούν. Μερικά από τα cookies ενδέχεται να τοποθετηθούν από συνεργάτες μας για να μας βοηθήσουν στην διαχείριση της online διαφήμισής μας. Αυτά τα cookies μας δίνουν την δυνατότητα να μαθαίνουμε ποιες διαφημίσεις φέρνουν επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας και μας βοηθάνε να διαχειριστούμε τις διαφημιστικές δαπάνες μας, χρησιμοποιώντας μόνο διαφημίσεις και ιστοσελίδες που αποδεικνύονται αποτελεσματικές. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε και μοιραζόμαστε είναι ανώνυμες και δεν προσδιορίσουν την ταυτότητά σας. Δεν περιέχουν το όνομα σας, την διεύθυνσή σας, τον αριθμό τηλεφώνου ή την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Ομοίως χρησιμοποιούμε το Google analytics για να παρακολουθούμε πόσο δημοφιλής είναι η ιστοσελίδα μας και για να καταγράφουμε τις τάσεις των επισκεπτών της στην πάροδο του χρόνου, όπως για παράδειγμα ποιες ιστοσελίδες επισκέπτονται οι χρήστες.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο δίνουν την δυνατότητα διαχείρισης των περισσότερων cookies μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, συμπεριλαμβανομένου του πώς να δείτε ποια cookies έχουν τοποθετηθεί στον υπολογιστή σας και πώς να τα διαχειριστείτε και να τα διαγράψετε, επισκεφθείτε τη σελίδα www.allaboutcookies.org.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας σας ζητάμε να μας παράσχετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies, στο βαθμό που δεν είναι απαραίτητα για την στοιχειώδη λειτουργία της ιστοσελίδας μας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα

Όταν επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα, συλλέγουμε συγκεκριμένες πληροφορίες με αυτοματοποιημένα μέσα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως cookies, web server logs και web beacons.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσίες web analytics τρίτων στην παρούσα σελίδα και τις εφαρμογές της, που διαχειρίζονται τις υπηρεσίες αυτές χρησιμοποιούν τεχνολογίες, όπως cookies, web server logs και web beacons για να μας βοηθήσουν να αναλύσουμε το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τη σελίδα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτών των μέσων (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) γνωστοποιούνται σε αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για να αξιολογήσουν τη χρήση της ιστοσελίδας.

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας σας ζητάμε να μας παρέχετε με θετική ενέργεια την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία αυτή, καθώς και την χρήση των cookies όπως περιγράφονται παραπάνω.

Υπηρεσίες από άλλες εταιρείες που αναλαμβάνουν την ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους

Google: Χρησιμοποιούμε τη λειτουργικότητα του Google AdWords από την Google Inc. ("Google") στις ιστοσελίδες μας. Αυτή η λειτουργικότητα υλοποιείται μέσω ενός cookie και χρησιμοποιείται για να παρουσιάσει στους χρήστες της ιστοσελίδας διαφήμιση προσαρμοσμένη στα ενδιαφέροντά τους ως μέρος του δικτύου διαφήμισης της Google. Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να βλέπουν σε αυτές τις σελίδες διαφημίσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο που έχουν ήδη προσπελάσει σε ιστότοπους που χρησιμοποιούν τη λειτουργία remarketing της Google.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η Google δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα με αυτή τη διαδικασία. Αν, ωστόσο, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία remarketing της Google, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε μόνιμα προσαρμόζοντας τις σχετικές ρυθμίσεις στη διεύθυνση www.google.com/settings/ads. Εναλλακτικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookie για στοχευμένη διαφήμιση μέσω της πρωτοβουλίας του διαφημιστικού δικτύου ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στη διεύθυνση www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google Adwords και την πολιτική απορρήτου της Google μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.google.com/privacy/ads/. Εάν έχετε πρόσβαση στους ιστότοπούς μας μέσω μιας διαφήμισης Google, το Google AdWords αποθηκεύει ένα cookie στον υπολογιστή σας. Αυτό το cookie καθίσταται άκυρο μετά από 30 ημέρες. Δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για εσάς ως άτομο. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέξαμε με τη βοήθεια αυτού του cookie για να δημιουργήσουμε στατιστικά στοιχεία σχετικά με επισκεψιμότητα στις ιστοσελίδες μας. Αυτό σημαίνει ότι ανακαλύπτουμε πόσοι χρήστες ήρθαν στις ιστοσελίδες μας μέσω μιας διαφήμισης Google μέσα σε 30 ημέρες. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στη διαδικασία αυτή, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.

Facebook: Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες Customer Audience και Facebook pixel της Facebook στις ιστοσελίδες μας για να βελτιστοποιήσουμε τις διαφημίσεις μας, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε δώσει τη σχετική συγκατάθεση στο Facebook. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες Facebook και την προστασία προσωπικών δεδομένων από το Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Δουβλίνο 2, Ιρλανδία ("Facebook") είναι διαθέσιμες μέσω του συνδέσμου www.facebook.com/privacy/explanation.

Το Facebook pixel είναι κώδικας JavaScript που μεταφέρει τα ακόλουθα δεδομένα στο Facebook:

  • Πληροφορίες HTTP header (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, των πληροφοριών του προγράμματος περιήγησης στο Web, της θέσης αποθήκευσης σελίδας, του εγγράφου, της διεύθυνσης URL του ιστότοπου και του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ιστού, καθώς και της ημερομηνίας και της ώρας χρήσης)
  • Δεδομένα σχετικά με τα pixel. Αυτές περιλαμβάνουν το pixel ID και τα δεδομένα του Facebook cookie, συμπεριλαμβανομένου του αναγνωριστικού σας στο Facebook
  • Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη στους ιστοτόπους μας, καθώς και για τη χρήση τους (π.χ. Παραγγελίες, προϊόντα που αναζητήθηκαν, προϊόντα που προσπελάστηκαν. Η προαναφερθείσα επεξεργασία δεδομένων αφορά μόνο χρήστες που έχουν λογαριασμό στο Facebook ή έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε μια σελίδα συνεργάτη του Facebook (όπου έχει οριστεί ένα cookie). Η αναπαραγωγή των διαφημίσεων στις σελίδες συνεργατών του Facebook με βάση την υπηρεσία Customer Audience δεν επηρεάζει τους χρήστες που δεν είναι μέλη του Facebook. Εάν το Facebook ID που περιλαμβάνεται στο cookie του Facebook μπορεί να ανατεθεί σε χρήστη του Facebook, το Facebook εντάσσει αυτόν το χρήστη σε ένα target group (Custom Audience) με βάση τους κανόνες που έχουμε καθορίσει. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που ελήφθησαν με αυτόν τον τρόπο για να παρουσιάσουμε διαφημίσεις των εταιριών μας στις σελίδες συνεργατών του Facebook. Αν θέλετε να εξαιρεθείτε από τη χρήση του Facebook pixel, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies του Facebook ή να απενεργοποιήσετε το JavaScript στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και επιλογές ρύθμισης για την προστασία προσωπικών δεδομένων του Facebook διατίθενται στη διεύθυνση www.facebook.com/ads/website_custom_audiences.

Ασφάλεια και εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων

Η Cordella έχει καταβάλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα για να διατηρήσει την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και να αποτρέψει τη διαστρέβλωση, τη βλάβη, την καταστροφή τους, αλλά και την προσβασιμότητα τους από μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη. Τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν τεχνολογία αιχμής. Διατηρούμε επίσης κατάλληλες διοικητικές, τεχνικές και φυσικές δικλείδες που σχεδιάστηκαν για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που παρέχετε από τυχαία, παράνομη ή μη εγκεκριμένη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, πρόσβαση, αποκάλυψη ή χρήση.

Παρόλα αυτά η εταιρεία δεν μπορεί να ελέγξει το ρίσκο που σχετίζεται με την λειτουργία του Διαδικτύου και ως εκ τούτου σας εφιστά την προσοχή στην ύπαρξη δυνητικών κινδύνων σχετικά με την χρήση και λειτουργία του.

Τα δικαιώματά και οι επιλογές σας

Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία και με τους προβλεπόμενους εκεί περιορισμούς, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να έχετε ενημέρωση και πρόσβαση στα δεδομένα που σας αφορούν.
  • Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την διόρθωση ανακριβών δεδομένων σας, τα οποία τηρούνται στα πλαίσια της παρούσας ή τη συμπλήρωση τυχόν ελλιπών δεδομένων σας.
  • Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την διαγραφή των δεδομένων σας, εφόσον κάτι τέτοιο προβλέπεται με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία.
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας, εφόσον κάτι τέτοιο προβλέπεται με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία.
  • Δικαίωμα στη φορητότητα: Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα που σας αφορούν σε συγκεκριμένη μορφή και να ζητάτε την μεταβίβαση τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον τούτο προβλέπεται στον νόμο για την εκάστοτε διενεργούμενη επεξεργασία.
  • Δικαίωμα εναντίωσης: Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των δεδομένων σας, εντός των περιορισμών που προβλέπονται στην υφιστάμενη νομοθεσία.
  • Προκειμένου να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, καθώς και για οποιαδήποτε ενημέρωση ή διευκρίνιση σχετικά με αυτά και τις προϋποθέσεις άσκησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Cordella στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Οι εκπρόσωποί μας, καθώς και ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων, θα σας παρέχουν κάθε περαιτέρω ενημέρωση και καθοδήγηση για τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε.

    Περαιτέρω, με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία, έχετε το δικαίωμα, εφόσον κρίνετε ότι παραβιάζεται η νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων σας, να παραπονεθείτε ενώπιον την αρμόδιας Αρχής Προστασίας Δεδομένων (για την Ελλάδα, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα -ΑΠΔΠΧ, Λεωφ. Κηφισίας 1 – 115 23 – Αθήνα, τηλ. 210 6475600) και να υποβάλλετε σχετική καταγγελία.