Τι είναι οι Κουμπαράδες;

Πολλά ζευγάρια, εκτός από φυσικά δώρα και δώρα εμπειριών, επιθυμούν να λάβουν και χρηματικά δώρα από τους καλεσμένους τους για μελλοντικά τους πλάνα, όπως το ταξίδι του μέλιτος ή κάποια μικρή ή μεγάλη ανακαίνιση στο σπίτι.

Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε τους Κουμπαράδες χρημάτων, έτσι ώστε τα ζευγάρια να μπορούν να ζητήσουν από τους καλεσμένους τους να συμβάλλουν με το χρηματικό ποσό που επιθυμούν για κάποιο σκοπό ή μελλοντικό πλάνο του ζευγαριού. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας Κουμπαρά χρημάτων ή να επιλέξετε έναν από τη λίστα με ιδέες Κουμπαράδων χρημάτων ή και να τον προσαρμόσετε στο ποσό που επιθυμείτε.

Καθώς οι καλεσμένοι προτιμούν να συμβάλλουν σε συγκεκριμένες επιθυμίες και πλάνα σας (όπως π.χ. το ταξίδι του μέλιτος, δείπνα, εισιτήρια), προτείνουμε να διαχωρίσετε τα χρηματικά ποσά που θέλετε να ζητήσετε σε ξεχωριστούς Κουμπαράδες χρημάτων. Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 10 διαφορετικούς Κουμπαράδες χρημάτων για τη λίστα γάμου σας, συνολικής αξίας έως 10.000€. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι οι καλεσμένοι σας θα εκτιμήσουν και τις διαφορετικές επιλογές δώρων στη λίστα γάμου σας!

Σημείωση: Για τη μεταφορά των χρημάτων των Κουμπαράδων από το site μας σε τραπεζικό λογαριασμό, προκύπτει παρακράτηση 3% στο μεταφερόμενο ποσό για την κάλυψη του κόστους διαχείρισης και του τραπεζικού κόστους ασφαλούς συλλογής και μεταφοράς χρημάτων διαδικτυακά, με ελάχιστο ποσό παρακράτησης τα 10€ ανά ημερήσια αίτηση μεταφοράς/ών χρημάτων.