Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που αγοράζετε μέσω της Cordella αποστέλλονται και παραδίδονται με ευθύνη του εκάστοτε Συνεργάτη της Cordella και σύμφωνα με τους όρους που αυτός έχει γνωστοποιήσει. Η Cordella καταβάλει εύλογες προσπάθειες για την διαφανή και αξιόπιστη γνωστοποίηση των όρων αυτών μέσω της υπηρεσίας της αλλά δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για την επιτυχή, έγκαιρη και ασφαλή αποστολή και παράδοση αυτών, καθώς και για τους λοιπούς όρους που εφαρμόζει ο προμηθευτής.

Η Cordella λαμβάνει εμπορικώς εύλογα μέτρα ώστε όλοι οι Συνεργάτες της να γνωστοποιούν με σαφήνεια τους όρους επιστροφών προϊόντων που προμηθεύεστε μέσω της Cordella, σύμφωνα με την εμπορική τους πολιτική και τον νόμο, αλλά δεν φέρει ευθύνη για τους όρους, την υλοποίηση και την νομιμότητα αυτών, η οποία αποτελεί αποκλειστική ευθύνη των Συνεργατών της.

Η Cordella μπορεί να λαμβάνει, να διαχειρίζεται και να διαβιβάζει αιτήματα απευθυνόμενα στους Συνεργάτες της, όπως αιτήματα επιστροφών ή παράπονα. Όταν υποβάλλετε κάποιο αίτημα στην Cordella σχετικά με προϊόν ή υπηρεσία που αγοράσατε μέσω της Cordella, αυτή διαβιβάζει άμεσα το αίτημα σας στον εμπλεκόμενο Συνεργάτη, ο οποίος αυτός και μόνο έχει την υποχρέωση να απαντήσει ή προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες. Τυχόν διαμεσολάβηση της Cordella έχει καθαρά χαρακτήρα διευκόλυνσης των καταναλωτών και των Συνεργατών και δεν αναλαμβάνει ούτε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για την εξέλιξη και την υλοποίηση των αιτημάτων αυτών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Οι επιστροφές μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, για τα περισσότερα είδη που πωλούνται στο site μας, αρκεί τα αντικείμενα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία. Ορισμένοι περιορισμοί και εξαιρέσεις ισχύουν όπως περιγράφονται παρακάτω. Oι εμπειρίες δεν επιστρέφονται από τη στιγμή που ζητηθεί να αποσταλούν. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μια επιστροφή εάν ένα αντικείμενο δεν επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων όλων των συσκευασιών και ετικετών.

Εάν δεν είστε σίγουροι για την πολιτική επιστροφής κάποιου προϊόντος ή εμπειρίας, μπορείτε να ελέγξετε την ενότητα «Λεπτομέρειες Προϊόντος» στην εκάστοτε σελίδα του προϊόντος.

Για να επιστρέψετε ένα δώρο που αγοράστηκε από κάποιον καλεσμένο σας, πηγαίνετε στη σελίδα «Παρακολούθηση Δώρων» του προφίλ σας και επιλέξτε «Επιστροφή». Για να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που έχετε ήδη λάβει, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο [email protected] για να σας ενημερώσουμε για το κόστος και μέθοδο επιστροφής του συγκεκριμένου δώρου.

Αν επιστρέφετε ένα δώρο που λάβατε από κάποιον άλλο, θα σας επιστρέψουμε το χρηματικό ποσό με τη μορφή πίστωσης σε Κουπόνι Cordella, για χρήση στο site μας. Εάν επιστρέφετε κάποιο προϊόν ή εμπειρία που αγοράσατε εσείς οι ίδιοι για τους εαυτούς σας, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας στην αρχική μορφή πληρωμής.

Έπιπλα

Τα έπιπλα που αποστέλλονται μπορούν να επιστραφούν έως και 15 ημέρες μετά την παράδοση τους. Τα είδη πρέπει να μην είναι συναρμολογημένα και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία. Ενθαρρύνουμε όλους τους πελάτες/παραλήπτες να επιθεωρούν τα είδη επίπλων τους κατά τη στιγμή της παράδοσης πριν αποδεχτούν την αποστολή.

Είδη που δεν επιστρέφονται

H πώληση των ακόλουθων ειδών στην Cordella είναι τελική και δεν δύναται να επιστραφούν λόγω της φύσης τους:

 • Ευπαθή είδη
 • Είδη επίπλων που έχετε συναρμολογήσει
 • Δωροκάρτες
 • Εμπειρίες που έχουν αποσταλεί
 • Εξατομικευμένα αντικείμενα
 • Προσαρμοσμένες παραγγελίες

Ηλεκτρονικές ανταλλαγές προϊόντων ή εμπειριών

Εάν είστε το Μελλόνυμφο ζευγάρι πριν ζητήσετε την αποστολή κάποιου δώρου που έχει αγοραστεί από κάποιον καλεσμένο σας, μπορείτε να το μετατρέψετε σε Κουπόνι Cordella και να χρησιμοποιήσετε το αρχικό ποσό για να επιλέξετε κάποιο άλλο δώρο. Και μην ανησυχείτε, οι καλεσμένοι σας δεν θα το μάθουν, αφού δεν θα λάβουν κάποια ειδοποίηση για την αλλαγή του δώρου. Στο Προφίλ σας θα καταγράψουμε το δώρο που αγόρασαν αρχικά για εσάς, ώστε να μπορείτε να στείλετε το κατάλληλο ευχαριστήριο σημείωμα, εφόσον το επιθυμείτε.

Τα Κουπόνια Cordella έχουν περίοδο ισχύος έξι (6) μήνες από τη δημιουργία τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή εμπειρίας που πωλείται μέσω της Cordella. Η αξία των Κουπονιών Cordella δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε μετρητά ή να χρησιμοποιηθεί σε αντικείμενα που αγοράστηκαν από άλλον ιστότοπο, δώρα μετρητών (Κουμπαράδες χρημάτων). Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση της αξίας ενός Κουπονιού Cordella για την αγορά μίας Δωροκάρτας Cordella. Επιπλέον, τα Κουπόνια Cordella δεν μπορούν να εφαρμοστούν αναδρομικά σε προηγούμενες παραγγελίες.

Κόστος επιστροφών

Οι επιστροφές ορισμένων προϊόντων που έχουν αγοραστεί μέσω της Cordella ενδέχεται να υπόκεινται σε επιπλέον χρέωση. Τυχόν επιπλέον χρεώσεις θα σας ζητηθεί να πληρωθούν με την παραλαβή της επιστροφής σας.

Πιστώσεις και επιστροφές χρημάτων

 • Λίστες Γάμου
  Εάν είστε Ζευγάρι και επιστρέφετε ένα γαμήλιο δώρο που λάβατε από κάποιον άλλο, η επιστροφή χρημάτων σας θα έχει τη μορφή πίστωσης σε Κουπόνι Cordella, μείον τυχόν επιπλέον χρεώσεις αποστολής ή / και χρεώσεις ανανέωσης (εάν ισχύουν). Το Κουπόνι Cordella με την κατάλληλη χρηματική αξία θα σας σταλεί μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της επιστροφής σας και μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενη αγορά σας στην Cordella. Λάβετε υπόψη ότι η αξία του Κουπονιού Cordella θα είναι για την αξία που πλήρωσε ο επισκέπτης σας κατά την πραγματοποίηση της αγοράς, η οποία ενδέχεται να διαφέρει από την τιμή του αντικειμένου τη στιγμή της επιστροφής του προϊόντος.

  Τα Κουπόνια Cordella έχουν περίοδο ισχύος έξι (6) μήνες από την ημερομηνία αποστολής τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή εμπειρίας που πωλείται μέσω της Cordella. Η αξία των Κουπονιών Cordella δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε μετρητά ή να χρησιμοποιηθεί σε δώρα μετρητών (Κουμπαράδες χρημάτων) ή σε αντικείμενα που αγοράστηκαν από άλλον ιστότοπο. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση της αξίας ενός Κουπονιού Cordella για την αγορά μίας Δωροκάρτας Cordella. Επιπλέον, τα Κουπόνια Cordella δεν μπορούν να εφαρμοστούν αναδρομικά σε προηγούμενες παραγγελίες.
 • Όλες οι άλλες παραγγελίες
  Εάν επιστρέφετε ένα προϊόν που αγοράσατε εσείς, θα σας επιστρέψουμε τον αρχικό τρόπο πληρωμής σας, μείον τυχόν επιπλέον χρεώσεις αποστολής ή / και χρεώσεις επαναφοράς (εάν ισχύουν). Η επιστροφή των χρημάτων σας θα δρομολογηθεί μετά την επεξεργασία της επιστροφής σας.

Κατεστραμμένα αντικείμενα και ελαττωματικά είδη

 • Κατεστραμμένα αντικείμενα
  Εάν ένα αντικείμενο έχει υποστεί ζημιά κατά την παράδοση, επικοινωνήστε με την Cordella εντός 15 ημερών από την παράδοση για να βεβαιωθείτε ότι μπορούμε να δρομολογήσουμε την κατάλληλη αντικατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] με τον αριθμό παραγγελίας, τις φωτογραφίες της ζημιάς και τη διεύθυνση στην οποία θα θέλατε να σταλεί η αντικατάσταση.
 • Ελαττωματικά είδη
  Εάν ένα αντικείμενο είναι ελαττωματικό κατά την παράδοση, επικοινωνήστε με την Cordella εντός 15 ημερών από την παράδοση για να βεβαιωθείτε ότι μπορούμε να δρομολογήσουμε την κατάλληλη αντικατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] με μια φωτογραφία τυχόν ορατών ελαττωμάτων, καθώς και τυχόν πληροφορίες που σχετίζονται με το ζήτημα, την τακτική φροντίδα και χρήση. Για όλα τα άλλα ελαττωματικά αντικείμενα, ανατρέξτε στην εγγύηση του κατασκευαστή. Εάν είστε Ζευγάρι και δεν επιθυμείτε αντικατάσταση για ένα κατεστραμμένο ή ελαττωματικό προϊόν που λάβατε, η αξία του δώρου θα σας σταλεί σε Κουπόνι Cordella για αγορές στο site μας. Για αγορές που πραγματοποιήσατε εσείς, η αξία του προϊόντος θα σας επιστραφεί στον αρχικό τρόπο πληρωμής.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Χαμένα πακέτα

Καθώς η Cordella ουσιαστικά αποτελεί μία πλατφόρμα παραγγελιών, ενθαρρύνουμε τα ζευγάρια να κρατούν τα αποδεικτικά αποστολής των δώρων τους έως ότου μπορέσουν να τα λάβουν. Σε περίπτωση που ένα πακέτο χαθεί κατά τη μεταφορά, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στη διεύθυνση [email protected] εντός 15 ημερών από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Μετά από 15 ημέρες, ενδέχεται να μην μπορούμε να αντικαταστήσουμε την παραγγελία σας.

Παράδοση επί πεζοδρομίου

Λόγω του μεγέθους και του βάρους ορισμένων αντικειμένων, ενδέχεται κάποια είδα να σας παραδοθούν από κάποιον τοπικό μεταφορέα εμπορευμάτων. Τυχόν χρεώσεις για αυτήν την υπηρεσία θα αναφέρονται στη σελίδα περιγραφής του προϊόντος. Η παραγγελία σας θα έχει εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης και μετά την αποστολή του αντικειμένου σας από την αποθήκη του προμηθευτή μας, ο μεταφορέας εμπορευμάτων θα επικοινωνήσει μαζί σας απευθείας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού παράδοσης. Για οποιεσδήποτε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την υπηρεσία, επικοινωνήστε με το [email protected] για περισσότερες πληροφορίες.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η υπηρεσία προορίζεται μόνο για παράδοση στο δρόμο και εξαρτάται από εσάς να κάνετε προσωπικές διευθετήσεις για τη μεταφορά του αντικειμένου στο κτίριο ή την κατοικία σας. Η συναρμολόγηση δεν περιλαμβάνεται σε αυτήν την υπηρεσία.

Ελέγξτε όλες τις παραγγελίες παράδοσης πριν υπογράψετε για την παραλαβή τους. Εάν το αντικείμενο έχει υποστεί σημαντική ζημιά, έχετε την επιλογή να αρνηθείτε την παράδοση ή να το αποδεχτείτε υπογράφοντας την απόδειξη παράδοσης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] εάν λάβετε κάποιο κατεστραμμένο προϊόν κατά την παράδοση ή αν αρνηθείτε την παράδοσή σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε.