Τι είναι η Cordella;

Όλα όσα θέλετε από τη λίστα δώρων σας, για το γάμο ή τη βάπτιση!

About Cordella

Ξέρουμε ότι κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι βρίσκεται σε μία στιγμή-ορόσημο της ζωής του και επιθυμεί ο γάμος του να είναι μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές που θα ζήσει, μαζί με φίλους και συγγενείς. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε την Cordella, την 1η και μοναδική online λίστα δώρων στην Ελλάδα που επιτρέπει σε ζευγάρια και καλεσμένους να επιλέξουν ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία δώρων γάμου, με εκατοντάδες προϊόντα, δώρα εμπειρίας, και τη δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων.

Εμπνευστήκαμε τη λίστα δώρων από την αρχή για να προσφέρουμε στα μοντέρνα ζευγάρια και τους καλεσμένους τους την πιο όμορφη και απρόσκοπτη εμπειρία επιλογής δώρων, με οδηγό την υψηλή ποιότητα, άριστη εξυπηρέτηση, ενσυναίσθηση και καινοτομία.

About Us

Σε μια φιλική συζήτηση του Δεκέμβρη 2018 γύρω από τις ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα στα ήθη, έθιμα και υποχρεώσεις των κουμπάρων σε Ελλάδα και Αμερική, γεννήθηκε η ιδέα της 1ης online λίστας γάμου στην Ελλάδα.

Με το επαγγελματικό μας υπόβαθρο σε digital technical projects και 360ο επικοινωνία, καταλάβαμε ότι μαζί μπορούμε να καλύψουμε ένα υπαρκτό κενό στην εγχώρια αγορά: Τη δυνατότητα δημιουργίας online λίστας γάμου και εύκολης διαχείρισης των δώρων, τόσο από τα ζευγάρια όσο και από τους καλεσμένους τους. Έτσι, γεννήθηκε το cordella.gr!

Michaela Plaka

CEO

Dimitris Kalamaras

CTO

Είσαστε έτοιμοι να φτιάξετε
τη λίστα δώρων σας στην Cordella;

Ας ξεκινήσουμε
Έχετε κι άλλες απορίες;