Γιατί να κάνετε τη λίστα
γάμου σας στην Cordella;

Όλοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να το δοκιμάσετε!
01
Σας βοηθάμε να φτιάξετε την τέλεια
λίστα δώρων για τον γάμο σας

Με τη δημιουργία της λίστας γάμου σας online στο cordella.gr έχετε τη μοναδική δυνατότητα να προσθέσετε και να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας δώρα από δεκάδες διαφορετικά μαγαζιά και brands, δώρα εμπειρίας ή και κατάθεση χρημάτων σε μία μοναδική λίστα!

Με τα εργαλεία διαχείρησης του προφίλ σας θα σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα για να δημιουργήσετε εύκολα την πιο όμορφη και πλήρη λίστα γάμου!

02
Η δημιουργία της online λίστας γάμου σας
είναι δωρεάν και πιο εύκολη από ποτέ

Εγγραφείτε στο cordella.gr εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν! Το site μας είναι προσβάσιμο για τα ζευγάρια και τους καλεσμένους τους online από οποιοδήποτε υπολογιστή, κινητό smartphone ή tablet.

Ακόμα και αν κάποιοι από τους καλεσμένους σας δεν... τα πάνε και πολύ καλά με την τεχνολογία, το cordella.gr είναι φτιαγμένο για να είναι εύκολο στην χρήση, για όλους!

03
Μοιραστείτε τη μία και μοναδική λίστα δώρων
του γάμου σας με τους καλεσμένους σας

Διευκολύνετε εσάς και τους καλεσμένους σας με τη δημιουργία μίας μοναδικής, online λίστας γάμου στο cordella.gr, και μοιραστείτε την μαζί τους στο προσκλητήριο ή το Save-The-Date του γάμου σας. Τρέξιμο, σύγχυση, ανεπιθύμητα δώρα, πολύπλοκες αλλαγές και επιστροφές, γίνονται έννοιες του παρελθόντος!

04
Oι ειδοποιήσεις και η ευελιξία του cordella.gr
θα σας λύσουν τα χέρια

Ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για κάθε δώρο που αγοράζουν οι καλεσμένοι σας. Με δωρεάν αποστολές αλλά και τη δυνατότητα να συμβάλουν σε ομαδικά δώρα ή σε κατάθεση χρήματων σε Κουμπαράδες, οι καλεσμένοι σας θα εκτιμήσουν το πόσο εύκολη είναι η αγορά των δώρων του γάμου σας, δώρων που θέλετε κι εσείς πραγματικά.

05
Αποφασίστε εσείς πότε θα σταλεί το κάθε σας δώρο και αν θέλετε ανταλλάξτε κάποιο δώρο πριν καν το λάβετε

Στο cordella.gr μπορείτε να στείλετε κάθε δώρο που σας έχουν αγοράσει οι καλεσμένοι σας ξεχωριστά ή και όλα μαζί, όποτε θελήσετε. Αλλάξατε γνώμη για κάποιο δώρο; Ανταλλάξτε οποιοδήποτε δώρο πριν καν το λάβετε, χωρίς να χρειαστεί να το μάθουν οι καλεσμένοι σας!

Και μην ξεχνάτε, ακόμα και η μεταφορά των χρηματικών δώρων στον τραπεζικό σας λογαριασμό γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού!

Είσαστε έτοιμοι να φτιάξετε
τη λίστα γάμου σας στην Cordella;

Ας ξεκινήσουμε
Έχετε κι άλλες απορίες;