ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα cordella.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Για να ολοκληρώσετε την αγορά ενός προϊόντος ή μίας υπηρεσίας μέσω της Cordella θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν από τους αποδεκτούς τρόπους πληρωμής. Η cordella.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
  • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.
  • Χρήση Δωροκάρτας/Κουπονιού Cordella

Η cordella.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, στο μέτρο του εμπορικώς εύλογου, για την ασφάλεια των συναλλαγών σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Όλες οι αγορές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η Cordella συλλέγει τις πληρωμές που πραγματοποιούν οι Επισκέπτες και οι Μελλόνυμφοι για προϊόντα ή υπηρεσίες των Συνεργατών της για τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας. Η Cordella σε καμία περίπτωση δεν ενεργεί ως πάροχος υπηρεσιών πληρωμών μεταξύ των Συνεργατών της και των Επισκεπτών ή των Μελλόνυμφων. Η Cordella φέρει πιστωτικό κίνδυνο όσον αφορά τις πληρωμές από Χρήστες που σχετίζονται με τις υπηρεσίες της Cordella.